Om oss

Historien

Bröderna Magnus och Fredrik Edenhorn startade som marknadsknallar i Svenljunga i Västergötland redan 1991 och reste Sverige runt med kläder, kosmetika, hud-, och hårvård. Varulagret låg praktiskt taget i bagageluckan på bilen som snart blev för liten och företaget gjorde sin första investering i en skåpbil, “bussen”. Verksamheten har därefter växt med åren och sortimentet skiftat från kläder, smink, hårfärg, och accessoarer till att idag vara en renodlad leverantör av kosmetika, hudvård och hårvård. Bröderna har slutat som knallar och istället leverera de produkter till butiker över hela Sverige. Edenhorns sortiment finns numera i butiker på de flesta orter runt om i Sverige och i övriga norden. Magnus och Fredrik reser fortfarande själva riket runt för att besöka alla kunder regelbundet. Kontoret och omlastningslagret ligger i Svenljunga i Västergötland på samma plats där allting började för tre decennier sedan med fler anställda, fler produkter och fler kunder. 

Med över 30 års erfarenhet av vad konsumenten efterfrågar och vad som ger kunder lönsamhet och snabb omsättning är Edenhorn&Co idag en av Sveriges ledande leverantörer av kosmetika.

Vår affärsidé

…är att tillhandahålla produkter av hög kvalité till ett lågt pris – value for money. En ide som växt sig stark efter decennier av erfarenhet, låga omkostnader och framförallt hårt arbete. Vi driver vår verksamhet på fältet och arbetar nära våra kunder, lyssnar på deras önskemål samt tillgodoser deras behov.

Sedan vår start 1991 har vi vuxit år efter år och omsättningen har mångdubblats. Genom vårt kontaktnät har vi etablerat goda relationer med både mindre aktörer såväl som stora kedjor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vi fortsätter arbeta hårt, resa norden runt för att besöka alla härliga kunder.

– Hoppas vi ses snart!

Väletablerade leverantörer

Under åren har vi samarbetat med många olika leverantörer och landat i ett, enligt oss, urval av de bästa och mest  pålitliga vi känner till runt om i världen. För oss är det viktigt att kvalitén på de varor vi erbjuder konsumenten är god och utan hälsofarliga tillsatser. Samtidigt skall vi erbjuda våra kunder en bra produkt som ger god marginal och hög omsättning i butik.

Idag jobbar vi med ett brett sortiment från nedanstående väletablerade och pålitliga tillverkare. Vilket gör oss till en av Sveriges bästa helhetsleveranstörer inom hygien och skönhet (om vi får säga det själva).

Kontakta oss

Allmänna frågor / Lager

Sara Edenhorn
sara@edenhorn.se
+46 (0)76-349 31 46

Order / Reklamation

order@edenhorn.se

Philip Edenhorn
philip@edenhorn.se
+46 (0)76-191 26 02

Administration / Ekonomi

Fredrik Edenhorn
fredrik@edenhorn.se
+46 (0)72-523 71 83

Administration / Webbshop

Frida Bengtsson
frida@edenhorn.se
+46 (0)76-006 49 85